< < PEDAGOJİK FORMASYON 2019-2020 BAHAR DÖNEM SONU NOTLARI VE BÜTÜNLEME SINAVLARI

PEDAGOJİK FORMASYON 2019-2020 BAHAR DÖNEM SONU NOTLARI VE BÜTÜNLEME SINAVLARI

02 Temmuz 2020

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2019-2020 bahar dönemine ilişkin notlarınızı aşağıda belirtilen sistem üzerinden öğrenebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin notlarını kontrol etmeleri önem arz etmektedir. Bütünleme sınavları 6 Temmuz 2020 tarihinde yapılacaktır.

Bütünleme sınav programı aşağıda sunulmuştur. Bütünleme sınavına katılacak öğrencilerimiz İBUZEM de kendi sistemleri üzerinden süreci takip edebilir.

Not sistemine giriş için tıklayınız.

Sisteme ilk defa giriş için;

Kullanıcı adı: T.C. Kimlik Numaranız

Şifre: T.C. Kimlik Numaranız

Not: Daha önce sisteme giriş yapanlar aynı şifrelerini kullanacaktır. Daha önce sisteme giriş yapıp şifresini unutanlar aynı ekranda bulunan "Şifremi Unuttum" bağlantısı üzerinden şifrelerini değiştirebilirler.