< < Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Uzaktan Eğitim Dersleri ile İlgili Önemli Duyuru

25 Mart 2020

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı (PFESP) uzaktan eğitim dersleri hafta içi yapıldığı şekilde ibuzem.ibu.edu.tr üzerinden yapılacaktır. Lisans öğrenimine üniversitemizde devam eden öğrencilerimizin sisteme lisans numaraları ile değil web sayfamızda anlatıldığı biçimde kimlik numaralarının başına pf yazarak oluşan kullanıcı adlarını (pf12345678901 gibi) kullanarak girmeleri gerekmektedir. Sisteme giriş bilgileri için tıklayınız.

Not: Lisans öğrenimine üniversitemizde devam eden öğrencilerin ibuzem sistemine giriş için iki farklı kullanıcı adı bulunmaktadır. Örneğin "Ali Kuşçu" isimli öğrencimizin okul numarası 111111111, kimlik numarası 12345678901 olsun.

* Ali, lisans dersleri için ibuzem e 111111111 kullanıcı adını kullanarak giriş yapacaktır. Bu kullanıcı adına ait şifresini yazdığında karşısına lisans derslerinin olduğu sayfa gelecektir (bys.ibu.edu.tr üzerinden elektronik posta adreslerinizin ve GSM numaralarınızın güncellenmesi talebi lisans dersleriniz için istenmektedir. PFESP dersleri için sizden herhangi bir bilgi güncellemesi istenmemektedir.)

* Ali, PFESP dersleri için ise kullanıcı adı olarak pf12345678901 yazarak giriş yapacaktır. İlk girişte şifre direk kimlik numaraları olacaktır. Bu kullanıcı adıyla giriş yaptığında ise karşısına PFESP dersleri (hafta içi 2 ders "Eğitim Psikolojisi" ve "Seçmeli I", hafta sonu 3 ders "Eğitim Bilimine Giriş", "Öğretim İlke ve Yöntemleri" ve "Özel Öğretim Yöntemleri" olacak şekilde) gelecektir.